Batut covor

Demonstratie curatare in profunzime covor

Cum curatam covorul ?

Covorul reprezinta o valoare in casa dumneavoastra, cel putin la fel de importanta ca si mobila. Avandu-l mereu curat, ii prelungim viata si facem astfel o economie. Exista insa foarte multe persoane care au renuntat la covoarele din casa deoarece sunt foarte greu de intretinut. Cu toate acestea covoarele sunt un sprijin in ceea ce priveste intretinerea sanatatii dumneavoastra. Cat timp exista covoare, tot praful adus in casa pe talpile pantofilor sau care intra pe geam nu se mai depune direct pe pardoseala, de unde este foarte usor sa fie spulberat la cea mai mica adiere, ci se depune in covor si astfel evitam sa il inhalam.

Deci ideal ar fi sa avem covoare in casa, dar sa avem si posibilitatea de a le intretine cu usurinta. Ce variante avem atunci cand vrem sa curatam covorul?

– Il aspiram cu aspiratorul obisnuit – dar stim ca nu putem curata decat superficial covorul doar la suprafata
– Il scoatem afara si il batem pe bara – munca ce presupune foarte mult efort si timp pierdut
– Apelam la serviciile unei curatatorii – aici fie mergem noi cu covorul la curatatorie fie vine firma respectiva sa il ia de acasa, dar dureaza destul de mult pana il primim inapoi, fara sa mai punem la socoteala deranjul din casa
SAU
– Apelam la serviciile profesionale oferite de Fast & Profi Cleaning !

Fast & Profi Cleaning va economiseste timpul, energia si banii !

– TIMPUL – in mai putin de 30 de minute covorul dumneavoastra va fi batut, curatat in profunzime, aspirat si periat fara a fi miscat din loc
– ENERGIA – noi ne ocupam de tot
– BANII – apeland periodic la serviciile noastre, durata de viata a covoarelor dumneavoastra va creste simtitor. Se recomanda ca procedeul de curatare in profunzime al covoarelor sa fie realizat la intervale de 2-4 luni. In acest fel este mentinuta o stare optima de curatenie si investitia dumneavoastra este protejata.

Comandati chiar acum o curatare in profunzime a covorului chiar la dumneavoastra acasa si incepand de azi toata corvoada batutului, periatului si aspiratului covorului va disparea!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: