Curatat saltea

Demonstratie curatare in profunzime saltea

Cum curatam salteaua ?

Salteaua este piesa de mobilier cel mai des folosita in casa noastra (ne petrecem aproximativ o treime din viata dormind), dar si piesa cel mai greu de curatat. Daca pentru covoare avem aspiratorul, pentru pardoseli avem mopul si pentru geamuri avem solutii speciale de curatare, care este modalitatea prin care putem curata salteaua? Tot ce puteati face pana acum era sa aspirati la suprafata salteaua si sa o spalati superficial. Fast & Profi Cleaning va ofera cea mai buna solutie pentru curatarea in profunzime a saltelei, beneficiind astfel de un mediu mai sanatos la dumneavoastra acasa.

Cum ajunge praful in saltea?

Praful ajunge in saltea datorita unui fenomen cat se poate de natural: caderea pielii. Praful din saltea nu este praful obisnuit care intra in casa pe geam sau pe care il aducem de afara pe talpile de la pantofi. Praful din saltea este rezultat in urma caderii pielii. Acest fenomen are loc pe toata durata vietii omului si, tinand cont ca in medie ne petrecem aproximativ o treime din viata in pat, asta inseamna ca o treime din pielea cazuta de pe corpul nostru se depune in saltea. Este vorba de particule foarte fine, care odata ajunse in saltea favorizeaza aparitia unor microorganisme numite ACARIENI.

ACARIENII ne fac respiratia mai grea in timpul somnului, favorizeaza bolile aparatului respirator si, in cele mai grave cazuri, pot sa provoace chiar alergii. Stiati ca exista persoane alergice la praf! Dar ele au aceasta reactie alergica numai la praful din casa, nu si la praful de afara, deci practic NU praful este cauza alergiei lor, ci ACARIENII. Cele mai afectate persoane sunt si cele mai nevinovate: COPIII. Ei se joaca pe covor, sar pe pat si inspira acest praf foarte fin si din acest motiv copiii fac, mai usor decat adultii, bronsite sau rinite alergice favorizate de acarieni.

Fiindca nu putem opri caderea pielii, nu putem opri nici dezvoltarea acarienilor. Dar putem sa eliminam acest praf ca sa nu ne afecteze sanatatea. Fast & Profi Cleaning va ofera solutia optima pentru curatarea in profunzime a saltelei dumneavoastra. Acest procedeu este realizat cu ajutorul unui aparat profesional, marca KIRBY, care are capacitatea de a scoate praful din saltea de la 5-10 cm adancime.

Fast & Profi Cleaning va economiseste timpul, energia si banii !

– TIMP – in mai putin de 30 de minute praful din salteaua dumnevoastra va fi eliminat
– ENERGIE – noi ne ocupam de tot, salteaua fiind curatata fara a fi miscata din loc
– BANI – durata de viata a saltelei va creste simtitor atat timp cat curatarea in profunzime se va realiza periodic. Se recomanda ca aceasta curatare sa fie realizata la intervale de 2-4 luni, iar in cazul persoanelor alergice la praf, la intervale de 1-2 luni.

Comandati chiar acum o curatare in profunzime a saltelei chiar la dumneavoastra acasa si incepand de azi veti avea un somn mai linistit!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: