Spalat covor

Demonstratie spalare covor la domiciliu

De cate ori pe an spalati covorul ?

O data, poate de doua ori. De ce? Pentru ca este o corvoada si pentru ca nu aveti posibilitatea sa faceti usor aceasta operatie. Desigur, puteti merge cu covorul la spalatorie si sa lasati pe altcineva sa se ocupe de tot, insa efortul depus pentru a duce covorul acolo si deranjul pe care trebuie sa il suportati pana cand il aduceti inapoi reprezinta o problema.

Pentru ca spalarea sa fie cu adevarat eficienta, in primul rand covorul trebuie sa fie curatat in profunzime de praf. De abia dupa ce praful din profunzime este eliminat, covorul poate intra in contact cu apa. Intelegand acest principiu simplu, Fast & Profi Cleaning, folosind un aparat profesional, realizeaza curatarea in profunzime a covorului si abia apoi il spala. In acest fel curatarea este completa si eficienta. Solutiile folosite sunt ecologie si biodegradabile, covoarele dumneavoastra fiind protejate.

Fast & Profi Cleaning va economiseste timpul, energia si banii !

– TIMPUL – dupa ce a fost eliminat praful din profunzime, in mai putin de 30 de minute covorul este spalat si in maxim 1-2 ore este uscat, toate acestea fara sa fie miscat din loc
– ENERGIA – noi ne ocupam de tot, chiar la dumneavoastra acasa
– BANII – apeland la serviciile noastre durata de viata a covorului va creste simtitor. Se recomanda ca dupa fiecare curatare in profunzime de praf sa fie facuta si spalarea covorului. Ideal este ca acest procedeu sa fie realizat la intervale de 2-4 luni.

Comandati chiar acum o spalare la domiciliu si incepand de azi covorul dumneavoastra poate deveni o adevarata fereastra de curatenie!

Reclame

Responses

  1. Nene, da’ te pricepi nu gluma. La modul asta nu stiu cine te-ar putea refuza.

    Keep going!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: