Despre

Fast & Profi Cleaning a fost infiintata in urma identificarii unor necesitati ale persoanelor fizice, care nu erau acoperite de firmele de curatenie specializate. Ne aflam in secolul vitezei si avem din ce in ce mai putin timp la dispozitie pentru activitatile in care suntem implicati. Tocmai de aceea tot mai multe persoane incep sa apeleze la servicii profesionale de curatenie pentru a-si economisi timpul pretios.

Fast & Profi Cleaning presteaza servicii de curatenie premium la domiciliul clientilor sai, oferindu-le acestora cel mai bun raport intre calitate si pret.

SERVICII

Curatat in profunzime covoare la domiciliu – covoarele sunt batute, aspirate si periate fara a fi miscate din loc. Acest serviciu se realizeaza cu ajutorul unui aparat profesional, marca KIRBY. Prin acest procedeu, in mai putin de 30 de minute, praful si fibra moarta din covor sunt eliminate. Curatarea in profunzime a covorului se recomanda a fi facuta la intervale de 2-4 luni, in acest fel marindu-se durata de viata a covorului. In acest moment Fast & Profi Cleaning este singura firma de curatenie din Constanta care poate realiza, intr-un mod profesionist, curatarea in profunzime a covorului la domiciliu.

Spalat covoare la domiciliu – dupa ce a fost eliminat tot praful din covor, acesta poate fi spalat pe loc. Acest serviciu se realizeaza de asemenea cu ajutorul aceluiasi aparat, KIRBY, si consta in aplicarea unei spume active pe covor, care improspateaza culorile si intretine fibrele covorului. Solutia folosita pentru spalarea covorului este ecologica si biodegradabila. Prin acest procedeu, in mai putin de 30 de minute, covorul este spalat si in maxim 1-2 ore este complet uscat. In acest moment Fast & Profi Cleaning este singura firma de curatenie din Constanta care poate realiza, intr-un mod profesionist, spalarea covorului la domiciliu.

Curatat in profunzime saltele la domiciliu – salteaua este batuta, aspirata si curatata in profunzime fara a fi miscata din loc. Curatarea se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv special, care se ataseaza aparatului KIRBY si care are capacitatea de a scoate praful din saltea, de la 5-10 cm adancime. Prin acest procedeu, in mai putin de jumatate de ora, salteaua dumneavoastra este curatata de praf. Curatarea in profunzime a saltelei se recomanda a fi facuta periodic, la intervale de 2-4 luni, iar in cazul persoanelor alergice la praf la intervale de 1-2 luni. In momentul de fata Fast & Profi Cleaning este singura firma de curatenie care poate realiza intr-un mod profesionist curatarea in profunzime a saltelelor.

Curatat tapiterii la domiciliu – dupa ce este foarte bine aspirata de praf, pe tapiterie este aplicata o solutie activa si biodegradabila care are rolul de a improspata culorile si de a intretine fibrele. Exista solutii speciale si pentru pete mai dificile. De asemenea putem sa curatam si tapiteriile din piele.

Firma Curatenie Constanta

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: